Sport
10 juli 2015 06:00

Fredag i Falsterbo

Fredagens höjdpunkt är Nations Cup i hoppning med ett taggat svenskt lag. Dessutom har de 5-åriga hopphästarna sin final och Nations Cup i dressyr startar.

Fredag i Falsterbo
Förra året kom det här gänget tvåa i Nations Cup i Falsterbo. Två av dem är med i det svenska laget även i år. (Arkivfoto)

Nations Cup i hoppning börjar 14.30 och Sverige startar som nummer fyra. I det svenska laget är Peder Fredricson först med H&M All In, Douglas Lindelöw/Casello är tvåa. Helena Persson/Bonzai H trea och sist är Henrik von Eckermann med Cantinero.

Sverige, Tyskland, Holland, Schweiz och Spanien tävlar om poäng i Nations Cup. Eurosport 2 sänder båda omgångarna över 1,60-hinder direkt.

På dressyrbanan börjar Nations Cup i dressyr med att alla ryttare rider Grand Prix. Lagtävlingen fortsätter sedan med Grand Prix Special och Grand Prix kür på lördag och söndag. 

De 5-åriga hopphästarna har också sin final som är delad i två avdelningar, en före och en efter Nations Cup i hoppning. 

Dessutom blir det ungdomsdressyr, hoppning för 4-åringar, dressyr för 7-åringar och mycket mer. 

Ställningen inför Nations Cup i hoppning.

Start- och resultatlistor, hoppning

Start- och resultatlistor, dressyr

Arrangörens webbplats

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 102 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden