Hästliv
3 juli 2015 14:03

Galopp i sommarhagen – Månadens bild i juni

Det 1-åriga minishettisstoet Bobergs Kitty i full galopp med fladdrande man är Månadens bild för juni.

Galopp i sommarhagen – Månadens bild i juni
1-åriga Bobergs Kitty galopperar tillsammans med flocken i den blomstrande sommarhagen.

Kitty är i täten för flocken i den blomstrande sommarhagen hos Bobergs stuteri utanför Fornåsa i Östergötland. Amanda Ingels hade sett bilder på stuteriets minishettisar och åkte ut för att fotografera.

– Jag älskar att fotografera och tar mycket hästbilder. Ännu så länge mest av den här typen men tanken är att utveckla och även fotografera på tävlingar, säger Amanda.

Amanda har mängder av bilder från sessionen på stuteriet en solig och härlig dag för en månad sedan. Kanske får vi ser fler på läsarnas bilder i Ridsport.

– Jag har ridit tidigare men numera nöjer jag mig med att fotografera hästar, säger Amanda som vinner en kvartalsprenumeration på Ridsport för sin härliga och fartfyllda bild.

Varje månad utser vi Månadens bild bland de bilder som inskickats och publicerats på webben. Alla kan vara med och tävla. Här laddar du upp din bild som  kan ge en kvartalsprenumeration på Ridsport.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 102 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden