Avelsnyheter
30 september 2012 10:29

Gränsbos Ballerina hedras

I år går familjen Tatis Andersons hederspris till Gränsbos Stuteris Ballerina. Stoet är bland annat mor till godkända hingsten och OS-reserven Bocelli 1044.

Familjen Tatis Anderssons hederspris har delats ut sedan 1985 och går till ett i svensk avel framgångsrikt avelssto. 20-åriga Ballerina (e Bernstein u Dancing Lady xx ue Toe Hold uppf Mia Runesson) är väl kvalificerad för priset. Hon fick diplom som 3-åring och var tvåa på riksutställningen för 3-åriga ston. 

De senaste åren har hennes avkommor skördat många framgångar. Godkände hingsten Bocelli 1044 (e Don Schufro) var reserv till OS i London. Hans lillayster, La Bohéme, fick diplom med höga poäng på årets 3-årstest. Ballerina har också lämnat två avkommor e Figaro R; Barcelona och Faustino 1244. Båda har representerat Sverige vid unghäst-VM och varit framgångsrika vid årgångschampionaten hemma i Sverige.  

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 100 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 122 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden