Sverige
6 december 2013 18:31

Hägers stalltak rasade igen

Familjen Häger utanför Laholm, vars stall rasade under stormen Simone, fick i går se hur stormen Sven raserade det uppbyggda taket i samma stall.

Återuppbyggnaden av stallet var inte helt klar när Sven under torsdagskvällen drog in över Laholm med fullt kraft.

– Vi hörde under kvällen och natten hur det brakade borta vid stallet, men exakt när taket rasade vet vi inte. Det var först på morgonen som vi förstod att det hänt igen, säger Lotta Häger till Expressen.

När Simone rev ner stalltaket, som fick med sig delar av en tegelvägg, i slutet av oktober dödades en av familjens hästar och en annan häst blev svårt skadad. Denna gång var familjen beredd och hästar hade flyttats till ett större stall på gården.

Gården är utsatt för västliga vindar och familjen diskuterar framtiden. Med ett liv som kretsar kring hästar och hundar är det dock svårt att tänka på något annat även om familjen tycker att två stormar på kort tid känns väl häftigt skriver tidningen.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 100 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 122 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden