Sverige
1 juli 2014 19:28

Hamburgare via ”ride-in”

I mitten av juni blev Ida Karlsson och kompisen Hannes Bohlin hungriga och red från stallet i Smedseröd för att köpa hamburgare via "ride-in" på McDonald´s på Torp. De nekades men senare har chefen på den aktuella restaurangen förklarat att ridande gäster är välkomna och blir serverade via "ride-in".

Efter att Hannes lagt ut händelsen på facebook blev han i ett privat meddelande  kontaktad med en ursäkt och den ur personalen som nekade servera hamburgare förklarade att arbetsledaren hade sagt att ridande personer inte fick serveras skriver ttela.

Bohusläningen och de två ryttarna testade sedan möjligheten att ridande få köpa hamburgare på övriga kedjor i Uddevalla. Det gick alldeles utmärkt både på Max och på Burger King.

När tidningen sedan kontaktar Mcdonald’s på Torp gör företaget helt om jämfört med tidigare. Enligt chefen, som inte kan svara på varför Ida Karlsson och Hannes Bohlin inte blev serverade, kommer restaurangen i fortsättningen att servera ridande gäster. Det skriver ttela.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 122 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden