Blogg
30 juni 2014 21:33

Häng med till SM på Fyinge

Vill du ser mer från helgens samlade SM för juniorer, unga ryttare och seniorer? Då har du kommit rätt. Häng med på Fälttävlansbloggens bildkavalkad.

Så har glad blir man när man är ägare till guldhästen Volt af Källstorp. Grattis till din fina häst, Marie Carlerbäck!

Bakom mina skidglasögon… Pontus Hugosson väljer utrustning med omsorg – inte av slentrian. Kungsbackaryttaren och Carmon slutade nia i SM-klassen för seniorer.

Vilken färg ska specialtryckta t-shirts ha inför ett svenskt  mästerskap om inte blågult? Arrangören passade på att att göra lite reklam för sig också. 

De hinder som inte ingick i aktuell klass användes till annat än att hoppa över.

Elisabet Lundholm, fälttävlanslandslagets dressyrtränare, missar inte gärna en fälttävlan. Hon fanns på plats i Flyinge för att följa sina adepter. 

Det var full aktivitet i målområdet. Här kollar tävlingsveterinären Lisa Lidbeck att Erika Sjöströms Hukanamatata återhämtar sig som han ska efter terrängprovet.

Oss OS-ryttare emellan… Niklas Lindbäck och Magnus Gällerdal följde SM-tävlingarna till fots.

Flyinges terrängbana invigdes i samband med NM förra året. Till årets SM-tävlingar hade det gjorts ett helt nytt vattenhinder som användes flitigt i de många klasserna. 

Vad vore en fälttävlansbana utan lite utsmyckning? De här ankorna häckade under ett av hindren.

Ridklubben Uddens Linda Algotsson red fyra hästar i tre olika klasser. Många banor, dressyrprogram och nummerlappar att hålla reda på. Tur att…

… pappa Bo-Christer Algotsson hade full koll på allting från sin utkikspunkt på terrängbanan.

Silvermedaljören i seniorklassen, Katrin Norling, travar av i målområdet efter terrängen.

Bronsmedaljören Hannes Melin tog sitt uppdrag att öppna champagneflaskan på fullaste allvar. Nyblivna svenska mästaren Viktoria Carlerbäck lovade att ge igen så fort tillfälle ges.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 118 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden