Hoppning
29 december 2014 12:01

Här är årets GCT-bild

Longines Global Champions Tour har med hjälp av sina fans på Facebook utsett årets bild. Det är en bild på den otroliga prestationen när Gregory Wathelet fortsatte hoppa trots att hans häst tappade huvudlaget i Paris som har vunnit.

Här är årets GCT-bild
Gregory Wathelet och Conrad de Hus fullföljde en 1,50-klass utan huvudlag när Global Champions Tour stannade till i Paris i somras.

Longines Global Champions Tour berättar om utnämningen av årets bild på sin hemsida. Det var under seriens omgång i Paris i våras som tillbudet hände. Tränset på Gregory Wathelets häst Conrad de Hus gled över hans öron mitt under pågående 1,50-hoppning. Trots detta fullföljde ekipaget klassen där det hade flera hinder kvar. Händelsen dokumenterades och har nu alltså utsetts till årets bild på Longines Global Champions Tours webbplats. 

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 100 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 122 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden