Hästliv
1 januari 2015 12:22

Här är månadens bild

Kombinationen av en svävande häst, strålande vintersol och gnistrande snö blev månadens bild för december.

Här är månadens bild
Emma Danielsson och hennes Johnny Walker förevigades av Anita Ivarsson-Rytterling under en ridtur förra vintern.

Det är Anita Ivarsson-Rytterling, Lödöse, som har tagit vinnarbilden. Motivet är en väninnas dotter Emma Danielsson och hennes svenska varmblod Johnny Walker. 
– Jag blev tillfrågad om jag vill åka med och ta bilder när hon skulle rida en dag förra vintern och sa ja. När vi kom ut till stallet var det en kanondag med finaste ljuset. Jag tror att jag tog över 250 bilder, säger Anita Ivarsson-Rytterling.

Anita Ivarsson-Rytterling fotograferar en hel del på fritiden, mest blir det bilder på hennes egna papegojor. Numera är hon hästlös, men har haft häst många år tidigare.
– Jag håller på att öva på att ta bilder på hästar i rörelse. Jag tycker att hästar är fantastiskt vackra när de rör sig men det är inte helt enkelt att få fram det på en bild. Men med den här bilden tycker jag att jag har lyckats. Det finns många fina detaljer i bilder också, säger hon.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 85 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 115 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

Nu från endast 39:-