Sverige
30 juli 2017 17:36

Här är ponnypapporna som gör viral succé

Ett gäng ponnypappor från Storbyns Ryttare har gjort dundersuccé på nätet med sin käpphästkadrilj! Men vilka är de egentligen? Och du - här kan du se kadriljen också.Här är ponnypapporna som gör viral succé
Mats Hägg, Ulf Berg, Håkan Johansson, Jonny Ekeberg, Evert Nord och Peter Larsson har gjort succé på nätet med sin käpphästkadrilj.

Det var när Storbyns Ryttare ordnade Hästens dag tidigare i veckan som ett gäng engagerade pappor och andra bjöd på en käpphästkadrilj. Den härliga uppvisningen filmades och blev snabbt viral – bland annat via Ridsports sida på Facebook. På söndagens eftermiddag har filmen visats nästan 100 000 gånger.

De positiva kommentarerna haglar över papporna som också får beröm för sina travökningar. Och det har kommit många förslag om att ordna liknande på luciashower och andra tillställningar runt om i Sverige. Någon tycker också att just det här gänget käpphästryttare ska få uppträda i Friends Arena under Sweden International Horse Show. 

Följande käpphästryttare ingick i kadriljen:

Peter Larsson, från början reserv som kom med efter ett avhopp.
Jonny Ekeberg, ponnypappa och klubbens mesta fixare.
Håkan Johansson, är inte alls involverad i klubben egentligen men ställer upp på det mesta i byn. 
Evert Nord, klubbens kassör och ponnypappa.
Mats Hägg, ponnypappa och fixare som bland annat ordnar allt ljud vid klubbens tävlingar. 
Ulf Berg, klubbens ordförande.

Har du missat kadriljen eller vill se den igen finns den nedan. 

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

79:- i månaden