Sverige
3 juli 2014 07:54

”Hästen i centrum”

Svenska Ridsportförbundet, SvRF, har lagt till ett inriktningsmål i sin verksamhet. Det femte målet heter Hästen i centrum.

SvRF berättar om sina strategidagar, där bland annat inriktningsmålen utökades till fem i stället för fyra, på sin hemsida. Strategidagarna hölls på Flyinge i samband med SM i fälttävlan den gångna helgen. 

Det femte inriktningsmålet är Hästen i centrum. ”Hästen är en avgörande och central grundbult för hela förbundets verksamhet, och intresset och kärleken till hästen är det som är gemensamt för förbundets alla medlemmar” står det på SvRF:s hemsida.

De andra inriktningsmålen är Tillsammans är vi ett förbund, Värdefullt medlemskap ger nöjda medlemmar, Sportsliga framgångar samt Utbildning och ledarskap i världsklass.

Under strategidagarna hade förbundsstyrelsen också en fördjupad diskussion om de tidigare framlagda strategierna, Strategi och Inriktningsmål, Sponsorstrategi, Internationell strategi, IT-strategi samt Kommunikations- och Kanalstrategin. När dessa är fastställda kommer de att publiceras på Svenska Ridsportförbundets hemsida.

Det föreslogs också prioriterade områden för 2015 och förbundsstyrelsen föreslår fyra prioriterade områden; Varumärkesstrategi, Värdegrund/Ledarskap, Ridsportpolitik samt IT- och processarbete. De prioriterade områdena kommer att fastställas i september när budgetarbetet har kommit längre. Under mötet fick förbundsstyrelsen också en rapport från riksanläggningarna Flyinge, Strömsholm och Wången. Budgetramarna för 2015, en säkerhetspolicy och en it-organisation fastställdes. Dessutom ska Svenska Ridsportförbundets generalsekreterare arbeta vidare med Riksidrottsförbundet när det gäller LOK-stödsfrågan.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 100 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 122 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden