Hästliv
26 juli 2018 14:40

Jeanna Högberg bjussar på sig själv – illustrerar en typisk hästmänniska på semester

Hög igenkänningsfaktorPå sociala medier har det cirkulerat en talande bild hur man känner igen en hästmänniska på semester. En som känner igen sig i den beskrivningen är Jeanna Högberg.

Jeanna Högberg bjussar på sig själv – illustrerar en typisk hästmänniska på semester
Jeanna Högberg visar med glimten i ögat hur man känner igen en hästmänniska på semester (akrivbild). ArkivFoto: Roland Thunholm

Solbrända armar och ansikte, helt vita fötter och ett ostyrigt hår är några av kännetecknen för en hästmänniska på semester – i alla fall enligt en humoristisk bild som cirkulerar på sociala medier.

Dressyrryttaren Jeanna Högberg känner igen sig i beskrivningen och har lagt upp en talande bild på sociala medier, där hon jämför sig med originalbilden.
”Hästmänniska på semster! Så sant!”, skriver Jeanna, och inlägget har fått mängder med positiva kommentarer där många andra delar med sig av sina erfarenheter.
Se Jeannas härliga inlägg här nedanför:

Equestrian on holiday! So true!!!

Ett inlägg delat av Jeanna Högberg (@jeannahogberg)

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 118 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden