Hoppning
27 juli 2014 16:30

Helgens nationella toppar

(Uppdaterad) Helgens nationella tävlingar har toppats på 1,40-höjder. Några avgjordes på lördagen och övriga på söndagen. Här är resultat.

På Sundbyholm Summer Games vann Caroline Kamensky tidshoppningen med den Hollandfödde Tiesto (val f -00 e Kigali-Peter Pan) bland endast tre felfria.

Hos Malmö Civila RF var den Sverigebaserade irländaren Shane Carey och den danske Caddie R (val f -04 e Come Back II-Lucky Light) vassast bland fem felfria till omhoppning.

Lördagens 1,40-hoppning hos Gislaved-Anderstorps RK gick som tidshoppning med Ulrika Strandberg och Stay Up S (sto f -05 e Orlando-Larome, uppf Handelsstall UT Konsult HB) på den bästa tiden bland tre felfria.

Uppdatering
Fyra ryttare var särskilt glada att söndagens 1,40-klass i Gislaved var utskriven med winning round. De fick nämligen följa med två felfria till ett avgörande. Där var sedan Per-Arne Petersson, med fyra fel i grunden, ensam felfri med den egna uppfödningen Quality (sto f -00 e Quite Easy-Zeevennar) vilket räckte för seger.

Gärds RF toppade söndagen med en 1,40-klass mot klockan som fick tio startande. I den var Satu Liukkonen med Spartan IM (val f -06 e Spender S-Cardento, uppf Iwona Majewska o Göran Lindqvist) ensam om att svara rätt på alla frågor.

På Sundbyholm Summer Games var Daniel Svensson och den tyska Quwita B (sto f -02 e Quick Star-Ramiro) ensam om dubbelnollan och vann söndagens ATG Lilla Grand Prix över 1,40-hinder.

Resultat
Sundbyholm Summer Games
Malmö Civila RF
Gislaved-Anderstorps RK
Gärds RF

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 100 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 122 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden