Hoppning
26 september 2015 17:45

Henrik 1,50-trea i Barcelona

Om några timmar börjar den penningstinna och prestigefyllda Nations Cup-finalen. Hur svenskarna har laddat under dagen? Genom att tävla förstås och det med flera placeringar.

Henrik 1,50-trea i Barcelona
Henrik von Eckermann värmde upp med felfritt i 1,50 med Gotha FRH.

Tävlingarna i Barcelona håller igång i väntan på en av årets stora höjdpunkter i form av världsfinalen av Nations Cup. Svenskarna passade på att tävla och i den femstjärniga 1,50-klassen Queen’s Cup lyckades Henrik von Eckermann allra bäst i teamet. Felfri grundomgång och snabb omhoppning gav en bronsplats och runt 90 000 kronor med Gotha FRH. Henriks lagkompis Angelie von Essen och West Falica hade ett ner i omhoppningen och tog tolfteplaceringen bland de 67 ekipagen.

Först ut av svenskarna  under dagen var Jonna Ekberg med Air Pia V.Z i 1,45. 12 av 27 ekipage var dubbelt felfria och Jonna kammade hem sjätteplatsen.

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 100 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 122 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden