Hoppning
26 augusti 2015 14:44

Henrik och Douglas till Österrike

Henrik von Eckermann och Douglas Lindelöw, Sveriges två bästa ryttare på EM, fortsätter till Ŗsterrike för att tävla femstjärnigt på Horses and Stars i Villach Treffen.

Henrik och Douglas till Österrike

Det är en av helgens två femstjärniga tävlingar och har samlar många av världens toppryttare. Bland konkurrenterna till svenskarna finns hela det färska holländska Europamästarlaget med den individuella Europamästaren Jeroen Dubbeldam i spetsen, tyske David Will med Mic Mac du Tillard, Irlands Bertram Allen, några topprankade amerikaner och världsfyran Daniel Deusser för att namnge några.

Det finns även en tvåstjärnig runda, där Irma Karlsson försvarar de svenska färgerna.

Den andra femstjärniga hoppningen går i spanska Gijon, som har den näst sista deltävlingen i årets Nations Cup Europa division 2. Ukraina är enda nation i serien som valt att tävla om poäng i Gijon, vilket innebär att Ukraina kommer att få 100 poäng och gå upp i serieledning med en tävling kvar.

Sverige har inget lag i tävlingen men väl Jonna Ekberg till de individuella klasserna.

Anmälda ryttare och hästar till Villach Treffen
Anmälda ryttare och hästar till Gijon

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 102 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden