Sverige
2 februari 2012 08:42

Heta tips för synligare hästföretag

Marknadsföring brukar inte stå högst upp på hästföretagares att-göra-lista. På Hästföretagarforum under stortävlingarna i Göteborg kan den som vill få tips om hur ett hästföretag kan synliggöras.

Enligt ett pressmeddelande från Hästföretagarforum är det saker som ont om tid, begränsad kunskap och en liten budget som gör att hästföretagare inte prioriterar marknadsföring. Men det finvns enkla, snabba och effektiva sätt att synas till små kostnader. LRF har med hjälp av Ingrid Whitelock utvecklat en kurs i ämnet. På Hästföretagarforum delar hon med sig av sina bästa tips, anpassade för hästföretagare. Under hennes seminarium kommer det att ges konkreta exempel på vad som är effektivt, till exempel möjligheterna att få genomslag i media, relationsmarknadsföring och sociala medier.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 85 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 113 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

Nu från endast 39:-