Hingstar online
14 april 2023 15:50

Blue Hors Storm 1476

Blue Hors Storm 1476

Om "Blue Hors Storm 1476"

Ras:
Varmblodig ridhäst

Hingstdata:
e Sezuan - Tailormade Temptation. Född 2019, 168 cm. WFFS: Inte bärare av anlaget.

Uppfödare:
Bjarne Skovdal.

Ägare:
Blue Hors.

Telefon:
0760-12 11 12, Lövsta Stuteri

E-post:
semin@lovstastuteri.com

Hemsida:
https://www.lovstastuteri.com/hingstar

Betäckningsstation:
Språngavgift 3.500 kr. Du betalar sedan: Dräktighetsavgift 6.000 kr. Moms tillkommer. Transportkostnader tillkommer. Priset kan komma att ändras vid oförutsedda händelser. För mer information om transportkostnader eller om du kommer med sto till Stjärnborg eller semin på Flyinge läs mer på vår hemsida.

Dansk Varmblod beskrev Storm vid godkännandet som treåring som en högställd hingst med stor och taktmässig skritt, stor trav med bra mekanik och en galopp med bra bärighet.

Under det svenska provet bedömdes han vara ädel, elegant, högställd i uppförsbacke och gångarterna bedömdes vara lätta och rörliga, med mycket energi. Testryttarna, som båda gav honom 9 p, tyckte att han är i naturlig uppförsbacke, med mycket energi och vilja att arbeta. Båda berömde känslan han ger och att han har potential.

Fadern Sezuan är trippel världsmästare och hans goda förärvning är vida känd. Modern Virginia representerar stofamilj F.2 (Spindafamiljen), hon har även lämnat Vizuanna, som fått bronsmedalj vid kåring i Danmark. Mormor Vinaya har fått bronsmedalj vid kåring och är Elitsto i Danmark. Hon har bland andra lämnat Sandro Man (placeringar i Intermediaire I) och La Vinita (bronsmedalj kåring).

Morfar Tailormade Temptation vann både det danska och norska fyraårschampionatet och har haft stora framgångar som fadershingst.Mormorsmor Valdivia (Elitsto i Danmark) har lämnat Mögelvangs Zidane, som har tävlat OS med placeringar i både Rio och Tokyo, och Mögelvangs Magi Noir (Elitsto i Danmark).

Blue Hors Storm är premierad i SWB.

Hingstar Online

Just nu 84 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden