Hingstar online
14 april 15:20

Chaccafly CL 1479

Chaccafly CL 1479

Om "Chaccafly CL 1479"

Ras:
Varmblodig ridhäst

Hingstdata:
e Chafly PS - Quiwi Dream. Född 2019, 168 cm. WFFS: Inte bärare av anlaget

Uppfödare:
Carsten Lauck

Ägare:
Lövsta Stuteri AB

Telefon:
0760-12 11 12, Lövsta Stuteri

E-post:
semin@lovstastuteri.com

Hemsida:
https://www.lovstastuteri.com/hingstar

Betäckningsstation:
Språngavgift 3.500 kr. Dräktighetsavgift 6.000 kr. Moms tillkommer. Transportkostnader tillkommer. Priset kan komma att ändras vid oförutsedda händelser. För mer information om transportkostnader eller vid semin på Flyinge se vår hemsida.

Chaccafly CL blev bruksprovsvinnare i hoppning 2023. Han bedömdes vara långlinjerad, ädel med naturlig resning, med bra harmoni i de lätta rörelserna i god balans.

Chaccafly CL bedömdes vara långlinjerad, ädel med naturlig resning, med bra harmoni i de lätta rörelserna i god balans. Han har stor kapacitet, med god rytm och balans. Han är energisk och samarbetsvillig, med snabb reaktionsförmåga och gott förtroende.
Chaccafly CL’s ridbarhet, scope, kapacitet och smidighet betonades av testryttarna vid Bruksprovet 2023 som verkligen uppskattade den fina känslan han ger på hinder.

Fadern Chacfly PS.
Modern Evista har även lämnat den två år äldre godkända hingsten Ceovisto (125 klasser). Morfar Quiwi Dream, riden av Hans-Dieter Drehe, har varit framgångsrik i internationell GP och har lämnat både tävlingshästar och godkända hingstar, såsom Quiwi Capitol, Quel Filou 16, Quim CL, Qerido och Quiwitino.

Mormodern Von Cim har placeringar i 150 hoppning och har lämnat Quim CL, som har tävlat 150 hoppning och godkänd hingst i Tyskland och Dejavue med placeringar i 130 hoppning. Mormorsmor Fein Cim har placeringar i 140 hoppning och har lämnat godkände hignsten Leovisto (placeringar i 150 hoppning), Cim Air (placeringar i 155 klasser) och Laucks Laristo (placeringar i 135-klasser).

Chaccafly är premierad i SWB.

Hingstar Online

Just nu 88 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden