Hingstar online
26 mars 2018 13:57

Chacgrano

Chacgrano

Om "Chacgrano"

Ras:
Varmblodig ridhäst

Hingstdata:
En kopia av sin oerhört framgångsrika fader och med två stora förfäder – Chacco-Blue x Grannus – gör det honom till en granat för framgång inom avel och sport. Godkänd i: Mecklenburg, OS-International, Rheinland, sydtyska förbunden, Westfalen, Hannover. Född: 2007, brun, 172 cm. Godkänd i: Mecklenburg, OS-International, Rheinland, sydtyska förbunden, Westfalen, Hannover.

Ägare:
Tillgänglig via PS Flyinge & Partners AB

Telefon:
PS Flyinge & Partners, Helena Torstensson 0708-75 29 00

E-post:
helena.torstensson@flyinge.se

Hemsida:
https://flyinge.se/avel/hingstar

Betäckningsstation:
Språngavgift: € 1.000,- (+ 7% moms).

Den här kraftfulla, sportiga hingsten gör 2018 sin avelsdebut efter att han varit internationellt framgångsrik tillsammans med Patrick Stühlmeyer. De har tagit framstående placeringar i Grand Prix-klasser så som Stuttgart, München, Hickstead och Calgary, samt varit med i det tyska landslaget. En stor kapacitet, en fantastisk teknik och snabba reflexer kännetecknar Chagrano. Chagrano är uppfödd av Gestüt Lewitz och blev försiktigt förberedd för sporten.

Fadern Chacco-Blue – som är nr 1 på WBSFH världsranking – var under sin livstid själv framgångsrik i Grand Prix-klasser och blev bland annat trea i Aachen Grand Prix, samt den mest framgångsrika förärvaren i världen av sporthästar. Modern Gastona är helsyster till den internationellt framgångsrika hopphästen Gaston M, som under flera år var framgångsrik i nationshoppningar och Grand Prix-klasser med framförallt Hansueli Sprunger (SUI), Thomas Fuchs (SUI) och Valerio Sozzi (ITA). Gaston M startade även i OS i Atlanta 1996 efter att han 1989 vann Bundeschampionatet med Gerardus Krijnen för sexåriga hopphästar. Gaston blev på Gestüt Lewitz bland annat moder till den internationellt framgångsrika Polytraum-sonen Polasko/Nicolas Pizarro (MEX) och mormodern till Chataga (e. Chacco-Blue x Carthago x Grannus) med Cassio Rivetti (ITA).

Chacgrano – en alldeles speciell debutant!
Morfadern Grannus var själv framgångsrik i svår klass och är en väldigt stor framgångsförärvare inom den internationella hoppsporten. Många länder har avkommor från denna fantastiska hingst i sina landslag.

Chagrano har en alldeles speciell avelspoäng genom sin mormors moder som är fullblodet Igra xx (e. Gibrid xx – Baigist xx – Soldennis xx osv.) som härstammar från den ryska fullblodsstammen 17.

Hingstar Online

Just nu 120 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden