Hingstar online
18 mars 2020 16:29

Fortnite 1411

Fortnite 1411

Om "Fortnite 1411"

Ras:
Varmblodig ridhäst

Hingstdata:
e For Romance I - Don Schufro. Född 2016, 171 cm. WFFS: Inte bärare av anlaget.

Uppfödare:
Gestüt Lewitz

Ägare:
Lövsta Stuteri AB

Telefon:
0760-12 11 12, Lövsta Stuteri

E-post:
stjarnborg@lovstastuteri.com

Hemsida:
https://www.lovstastuteri.com/hingstar

Betäckningsstation:
Moms tillkommer. Transportkostnader tillkommer. Priset kan komma att ändras vid oförutsedda händelser. Transportkostnader. Färsk sperma med bil 950 SEK + moms. Färsk sperma med flyg 1.300 SEK + moms. Frusen sperma med bil 2.700 SEK + moms. Frusen sperma med flyg: kontakta oss för exakt pris. Läs mer på: https://www.lovstastuteri.com/stjarnborg/priser

Bruksprovsvinnaren i dressyr 2020 – ridbar med mycket gott temperament!

Fortnite är en högintressant son till For Romance I, han har en imponerande balanserad galopp och en hög ridbarhet/Tinne Vilhelmson Silfvén

Fortnite var bruksprovssegrare i dressyr 2020 och bedömdes vara högställd och välproportionerlig, med vägvinnande, rörlig, avspänd, elastisk skritt med bra energi och övertramp. Traven är taktmässig, vägvinnande, rörlig och bogfri. Galoppen belönades med 9 poäng och bedömdes vara rörlig, rytmisk, bärig och elastisk.

Testryttarna poängterade hans mycket goda inställning till arbete och ridbarhet i sina kommentarer.

Fadern For Romance I är en av Tysklands mest lovande unga dressyrhingstar. Vid premieringarna i Vechta 2011 var For Romance ohotad segerhingst och såldes på den efterföljande auktionen till DLZ Lodbergen för 750 000 euro. Han belönades med bland annat 9,25 på traven och 9,0 på galoppen under sitt 30-dagarstest. Som femåring kvalificerade sig For Romance till Bundeschampionat vid sin första start med 9,5 på traven. Han har tävlats sparsamt under åren, men har verkligen levererat. Han har exempelvis vunnit kval Nürnberger Burgpokal och var under 2017 segrare eller placerad i alla sina klasser i svår dressyr. For Romance tävlas av Therese Nilshagen i Grand Prix.

Modern Donna Salina har lämnat en avkomma som tävlar i Msv dressyr. Hon har också lämnat två godkända hingstar (Mecklenburg respektive Oldenburg). Mormors mor All Day Long har lämnat en avkomma i 130 hoppning och en som tävlar i GP dressyr. All Day Long har också lämnat Lord Dancer, godkänd hingst som tävlar 160 hoppning och Sandro B, en godkänd hingst i AES.

Morfar Blue Hors Don Schufro kräver ingen närmare presentation, sammanfattningsvis kan sägas att han var en fantastisk gångartsförärvare och hade själv en enastående tävlingskarriär med lagbrons i OS 2008 som största merit.

I tredje led återfinns Sandro Hit, som har övertygat genom sin mycket goda förärvning av dressyrhästar. Han har även själv varit nationell champion och vunnit unghäst-VM för 6-åringar. Han har otaliga avkommor i svår dressyr, varav ett stort antal har startat i World Cup-finaler, OS och mästerskap.

Fortnite är godkänd i SWB och Oldenburg.

Fortnite_hol

Hingstar Online

Just nu 102 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden