Hingstar online
14 april 15:36

Jacaret FFH 1489

Jacaret FFH 1489

Om "Jacaret FFH 1489"

Ras:
Varmblodig ridhäst

Hingstdata:
e Big Star - Diamant de Semilly (SF). Född 2019, 170 cm. WFFS: Inte bärare av anlaget.

Uppfödare:
Haras De Saussay.

Ägare:
Philippaerts We Live Horses BV, Koen Aerts och Kurt Asselberg.

Telefon:
0760-12 11 12, Lövsta Stuteri

E-post:
semin@lovstastuteri.com

Hemsida:
https://www.lovstastuteri.com/hingstar

Betäckningsstation:
Språngavgift 3.500 kr. Dräktighetsavgift 5.500 kr. Moms tillkommer. Transportkostnader tillkommer. Priset kan komma att ändras vid oförutsedda händelser. För mer information om transportkostnader eller vid semin på Flyinge läs mer på vår hemsida.

Jacaret FHH är en intressant hingst som redan presterat väl under BWP’s prov. Han har mycket hoppning i sig och visade sig vara mycket ridbar.

Han har reglerbara gångarter och egen god balans. Han bedömdes under det svenska bruksprovet vara av högställd modell med väl ansatt hals. Han är välbenad med såväl 8 poäng på ben och typ.

Big Star har ett lagguld från OS i London och ett individuellt OS-guld från Rio med Nick Skelton. Han var även individuell femma i London, endast nio år gammal. Big Star har efter sin tävlingskarriär använts i aveln, han var endast sparsamt använd innan och har lämnat godkända söner och tävlingshästar.

Moderna Asmara Latour (predikat excellent) var sexa i fyraårschampionatet i Frankrike och tävlades upp till 125 innan hon sattes i avel. Hon har även lämnat helbrodern Inoui FFH, som är godkänd i Selle Francais. Mormor Ritournelle Latour (holsteiner) har lämnat sex avkommor, alla framgångsrika i sporten upp till 140 klasser. Mödernet har lämnat både godkända hingstar och svårklasshästar.

Morfar Diamant de Semilly var en populär avelshingst över decennier, samtidigt som han hade en framgångsrik tävlingskarriär. Han har bland annat lagguld från VM 2002 och lagsilver från EM 2003 med Eric Levallois i sadeln.

Jacaret FFH är godkänd i SWB och BWP.

Hingstar Online

Just nu 93 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden