Hingstar online
19 mars 15:46

Oneofakind OM 1430

Oneofakind OM 1430

Om "Oneofakind OM 1430"

Ras:
Varmblodig ridhäst

Hingstdata:
e Total Hope – Blue Hors Zack, 168 cm. WFFS: Negativ.

Uppfödare:
Oneinamillion Horses AB

Ägare:
Oneinamillion Horses AB

Telefon:
Lövsta Stuteri 0760-12 11 12

E-post:
stjarnborg@lovstastuteri.com

Hemsida:
https://www.lovstastuteri.com/hingstar/onofakind-om-1430

Betäckningsstation:
Stationerad: Borebackar Gård. Läs mer om våra betalningsvillkor här: https://www.lovstastuteri.com/stjarnborg/priser-villkor

”Med Flamkella som mormorsmor är man nästan garanterad hållbarhet och motor. Ett av våra avelsston hade också henne på mödernet, det nedärver definitivt talang för samling!”
— Kyra Kyrklund

Total Hopes första godkända son, med möderne som levererat Grand Prix-häst efter Grand Prix-häst!

Oneofakind OM ansågs under bruksprovet 2023 vara avspänd, med tre reglerbara gångarter. Skritten är rörlig och vägvinnande. Både traven och galoppen är aktiv och kan visa bra bärighet. Testryttarna var överens om ridbarheten (9,5 från båda). De berömde hans temperament, gångarter och den fantastiska känslan han ger.

Oneofakind OM ansågs som treåring hoppa väl, med bra rytm och benteknik samt vara samarbetsvillig, orädd och hinderklok.Oneofakind OM vann SWB Stallion Trophy under SWB Equestrian Weeks 2021 samt 2023. Året däremellan var han trea i både SWB Stallion Trophy och Breeders Trophy för fyraåringar. Cathrine Laudrup Dufour lovordade honom och gav 10 för ridbarhet samt 9,8 för framtidsutsikter.

Fadern Total Hope är unghäststjärnan som med framgång klättrat upp i klasserna. Han vann som femåring SWB Stallion Trophy, vann i Falsterbo som sexåring och var samma år vinnaren av lilla finalen i unghäst-VM. Året efter, som sjuåring, var Total Hope tredjeplacerad i unghäst-VM och vann Nürnberger Burg Pokal. Han har flera vinster upp till och med lilla Grand Prix som åttaåring under 2020. Under 2020 startade Total Hope Intermedierre II nationellt i Tyskland och vann alla starter med +76%. 2021 vann han ett kval till Louisdor Price och debuterade i Grand Prix med 78.6%. Han vann i slutet av 2021 Louisdor Price med 77.5%. Total Hopes föräldrar behöver knappast presenteras mer än vid namn, han är efter legenden Totilas och modern Weihegold har haft enorma framgångar under Isabell Werth.

Modern Zarella kommer ur en riktig dressyrstofamilj, nämligen familj nummer 50. Mormodern Ravella, diplomsto, har lämnat en diplomavkomma och en avkomma med placeringar i medelsvår dressyr. Mormorsmor Flamkella, diplom och elit, har lämnat hela 20 avkommor. Åtta av dessa är diplomhästar, ett sto är A-premierat och två är elitston. De fem helbröderna efter Napoleon, Amiral 764, Bombay 898, Nobless, Cambay och Bronx har alla segrar och placeringar i Grand Prix dressyr. De två förstnämnda är godkända hingstar och Amiral har tillsammans med Kyra Kyrklund och Pether Markne representerat Sverige i mästerskap.

Oneofakind OM 1430 är premierad i SWB, Godkänd i OLD.

Här kan du läsa mer om Oneofakind OM 1430:
https://www.lovstastuteri.com/hingstar/onofakind-om-1430

Hingstar Online

Just nu 98 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden