Hingstar online
17 mars 2022 13:41

Salvatore Ferragamo 1456

Salvatore Ferragamo 1456

Om "Salvatore Ferragamo 1456"

Ras:
Varmblodig ridhäst

Hingstdata:
Född 2018, 165 cm e Secret-Millennium.

Uppfödare:
Volkmar und Heike Schadock

Ägare:
Mads Hendeliowitz AB, Maria Westerberg & Endeavor Dressage AB

Telefon:
Lövsta Stuteri 0760-12 11 12

E-post:
semin@lovstastuteri.com

Hemsida:
https://www.lovstastuteri.com/hingstar/salvatore-ferragamo-1456

Betäckningsstation:
Stjärnborg. Språngavgift 3.500 kr gäller för alla. Du väljer sedan någon av dessa betalningssätt: 90 dagars dräktighet 4.000 kr. Levande föl 5.500 kr. Moms tillkommer. Transportkostnader tillkommer. Priset kan komma att ändras vid oförutsedda händelser. WFFS: Inte bärare av anlaget.

Salvatore Ferragamo godkändes med 41 p exteriört och ansågs vara en ädel, långlinjerad hingst med naturlig resning. Skritten bedömdes avspänd, energisk och vägvinnande. Traven är taktmässig, energisk och spänstig. Galoppen är balanserad, bärig och energisk.

Salvatore Ferragamo är samarbetsvillig och lydig. Testryttarna betonade att han har tre jämna, reglerbara gångarter, som är utvecklingsbara. Salvatore Ferragamo fick beröm fram för allt för sin galopp och att han är välbalanserad.

Fadern Secret fick toppbetyget 9,5 i dressyr i sitt test i Schlieckau med fyra gånger 10,0 i poängraden och fortsatte sedan dominera som unghingst. Han var sedan vicesegrare i Bundeschampionat in Warendorf. Totalt har Secret kvalat tre gånger till Bundeschampionat och har varje gång varit champion eller vice champion. I kvalet 2017 fick han 9 för skritt, trav och träning samt 10 för galopp, med 8,5 för exteriören. I kvalet 2019 vann han för nadra gången och belönades med 8,5. Han vann också 2020 kvalet till Bundeschampionat med 8.5 för skritt, 10 för trav och galopp, 7.5 för lösgjordhet samt 9 för allmänt intryck. Han vann sedan final kvalet och vann därefter även finalen. Secret vann unghäst-VM som femåring, även då med Jessica Lynn Thomas i sadeln.

Salvatore Ferragamo är modern Madeiras första avkomma. Mormodern Weltdame har lämnat de i Hannover godkända hingstarna Alpha Royal DSP och Marian von Bellin DSP. Mormorsmor Weltherrin har lämnat en avkomma som har placeringar i MSV.

Morfar Millennium var andre reservchampion i Neumünster, premiehingst i Oldenburg och vann flera unghästklasser samt blev vice Trakehner-champion i Hannover. Han har placeringar i svår klass. Millennium är elitpremierad och har lämnat flera avkommor som blivit champion- och premiehingstar. Ur den första årgången märks Sir Sansibar och Morricone. Därefter följde Helium, Halleluja, Sir Samoa och flertalet därefter.

Mormorsfar Fidertanz vann sin premiering, sitt 30-dagarstest i Neustadt/Dosse med seger och blev 2005 vicebundeschampion med 9,5 i ridbarhet. Fidertanz kvalade till bundeschampionat 2007 med 8,8 poäng samtidigt som han var enormt använd i aveln. Han har segrar i GP. Han har nästan 50 godkända söner och många statspremieston. Många avkommor har finalplacerats i bundeschampionat och flertalet tävlade framgångsrikt i unghästklasserna. En av de mest kända avkommorna i svår klass är GP-hästen Franziskus (Ingrid Klimke).

Salvatore Ferragamo är premierad i SWB och godkänd i de sydtyska förbunden.

Salvator_2022_2

Hingstar Online

Just nu 84 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden