Sverige
28 juli 2015 15:32

Hopp Mot Cancer blev film

Compass Sportryttarklubb har med ideella krafter och samarbetspartners samlat in nästan en miljon kronor till Ung Cancer. Satsningen fortsätter och skildras nu i en Youtube-film.

Hopp Mot Cancer blev film
En film har gjorts om Compass Sportryttarklubbs engagemang.

Ung Cancer med de välkända slagorden Fuck Cancer var Falsterbo Horse Shows charitypartner förra året. Compass Sportryttarklubb i Stockholm har genom sitt engagemang samlat in nästan en miljon kronor till organisationen. Klubben ligger bland annat bakom Fuck Cancer-hindret som säljs till förmån för Ung Cancer och finns i såväl Falsterbo som hos Malin Baryard Johnsson och Peder Fredricson.

Förra året arrangerade Compass Sportryttarklubb även tävlingen Hopp Mot Cancer, som har vuxit till fyra deltävlingar för ponny och en regional hoppning för häst.  20 kronor av anmälningsavgiften går direkt till Ung Cancer, samtidigt som flera av Hopp Mot Cancers sponsorer och samarbetspartners också skänker pengar. Nu har Hopp Mot Cancer blivit film, där både tävlingen och klubbens satsning mot sjukdomen skildras.

Ung Cancer om Fuck Cancer-hindret
Ung Cancer om Hopp Mot Cancer

 

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 120 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden