Blogg
19 december 2013 10:34

Hugo Wihlmark bloggar om stipendiat-året

Hugo Wihlmark är Ridsport Ponny Cups nya stipendiat. Som brukligt får vi följa stipendiaten under året med artiklar i papperstidning och webb, samt i en egen blogg. I Hugos första blogginlägg berättar han mer om sig själv och sina mål för framtiden.

Jag heter Hugo Wihlmark och är 15 år. Jag bor på en liten gård utanför Motala.

Jag har tre stycken D-ponnier för tillfället. Prince Of Shadows (kallas Skuggan) som är 13 år, Ravens Clover Lilly (kallas Lilly) är sju år och Reflex for Real (kallas Jazz) som är 17 år. Alla tre kommer från Irland. Mina finaste resultat med Skuggan är att jag tävlat nationshoppningar i  Norge och Danmark och kom fyra på inomhus-SM.

Med Lilly var målet att kvala till ungponny SM för 7-åriga D-ponny och det lyckades vi med.  Jazz har tyvärr varit skadad och borta en tid från tävlingsbanorna men håller på att sättas igång nu. 

Mina mål på ponny är att rida NM. Mitt stora mål för 2014 skulle vara att komma med till EM. Mina delmål är att tävla i Falsterbo, Globen, Ridsport Ponny Cup finalen och att utveckla min ungponny.

Jag ser fram mot ett spännande 2014 som Ridsport Ponny cupstipendiat. Det ska bli jättekul och tror att det kommer att utveckla mig som ryttare. Efter 2014 är det dags att övergå till häst så nu ska jag njuta av mitt sista ponnyår.

/Hugo

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 100 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 122 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden