Blogg
5 mars 2012 23:22

Jag behöver support

När tävlingsdatabasen drog igång i Sverige så tyckte jag det blev ett himlans liv. Då ska ni bara veta hur det är här i Danmark nu när danska ridsportförbundet har lanserat "DRF portalen" som är deras motsvarighet.

Planen för mig och Zalza är ju att starta i Viborg i början av april och anmälningstiden går ut 25 mars.
Som ni redan vet gillar ju min mor att säga att jag alltid är ute i sista sekunden så jag skulle överbevisa detta genom att skicka en anmälan redan 1 mars…men sen var det ju det där med alla små errors som dyker upp när icke-datakunniga blir helt sålda på ett system som inte är tillräckligt genomarbetat för lansering.

Jag kan inte ens upprätta ett konto(!!!), eftersom länken jag får i mailet (för att bekräfta mitt konto) inte fungerar. Jag har inte kommit så långt med andra ord och idag satt jag och surt skrev ihop två gulliga mail till förbundets supportavdelning och förhoppningsvis kan de koka ihop något bra till svar på 24 timmar.

Men, men vad gör man inte för lite motgångar? Det är ju faktiskt dem som för en framåt!

Jag hade aldrig det minsta problem med tävlingsdatabasen och vad jag förstår det som så handlade klagovågen först och främst om de där 10 kronorna som man skulle betala för att hålla systemet rullande. Här upplever jag att systemet är ett väldigt stort problem! Jag får också felmeddelanden som säger att mitt användarnamn är upptaget. Känns inte så troligt efter jag testat sofianelzen, sofia.nelzen, miss.sofii and so on… Jag frågade Marlene om hon kanske kunde hjälpa (dansk och allt) men hon hade också problem, så det tar väl sin tid det här.

Nåväl. Jag har ju fått lite frågor på det där med att dra utomlands så min plan är att koka ihop ett inlägg om det snart. Men imorgon är det tisdag och dagen före transporterna till Herning börjar rulla så det finns mycket att göra.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 123 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden