Hoppning
29 maj 2021 12:01

”Jag har inga ord för den här hästen”

FormbeskedMalin Baryard Johnsson är ytterligare en av Sveriges hetaste OS-kandidater som är ute och provar vingarna i Europa just nu. Och nog flög H&M Indiana vid nationshoppningarna i Italien under fredagen. Det blev dubbelt felfritt och en sjätteplats för det svenska laget. "I have no words for this one of a kind horse", skriver Malin på Instagram. Se inlägget här.

”Jag har inga ord för den här hästen”
Malin Baryard Johnsson och H&M Indiana är på gång. (Bilden är tagen i ett annat sammanhang.) Foto: Roland Thunholm

Tolv lag kom till start i den prestigefyllda nationshoppningen som gick över 1,60-hinder i italienska Piazza di Siena på fredagen. Förutom Malin Baryard Johnsson och H&M Indiana ingick även Douglas Lindelöw med Casquo Blue, Angelica Augustsson ZanotelliKalinka van de Nachtegaele och Angelie von Essen med Alcapone des Carmille i det svenska laget.

Malin och Indiana var det enda ekipaget som red felfritt i bägge omgångarna. Douglas var dock felfri i första rundan och Angelie i andra, vilket gav Sverige totalt 12 fel och en sjätteplats. Vann gjorde Belgien medan Tyskland tog hem andraplatsen. Frankrike och Brasilien delade tredjeplatsen. Nationshoppningen var dock inte en del av FEI Nations Cup.

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av Malin (@malinbaryard)

Resultatlista.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 102 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden