Hästliv
22 december 2013 12:00

”Jag önskar mig en mini-Clover”

Under de sista dagarna fram till julafton publicerar vi en serie om stjärnryttarnas önskningar inför julen och - kanske framförallt - tävlingsåret 2014. Dan före dan före dopparedagen är det dags att höra fälttävlansryttaren Anna Hassös önskningar!

”Jag önskar mig en mini-Clover”
Anna Hassö och Clover under SM i fälttävlan 2012. Anna-Lena Bergqvist

Anna Hassö tävlar fälttävlan på elitnivå och har varit med i flertalet mästerskap, senast på EM i Malmö. Förutom att satsa på världseliten i fälttävlan driver hon också utbildnings-och försäljningsstall i Skåne, där hon är bosatt sedan 1990. Anna bloggar också på Ridsport.

1.Vad önskar du dig i julklapp?
– Jag önskar mig en mini-Clover, och har faktiskt beställt en direkt från Irland. Den skulle kommit nu till jul, men transporten blev uppskjuten. Får se om jag får den på mellandagsrea. Ett sto e Clover Brigade- Golden Cliff xx-Chill Out xx. Sen får vi se om hon kan leva upp till önskemålet, men hon är mycket fin!
 
2.Vad önskar du dig av 2014?
– Jag önskar att vi kan skärpa upp oss så att jag och Clover tar en VM-plats! Att vi får många roliga tävlingar i Sverige, både i hoppning och fälttävlan, det önskar jag mig! Gärna fler internationella.

Läs om fler ryttares önskningar: 
Marina Mattsson
Linda Heed
Stephanie Holmén
Linn Linderberg

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 123 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden