Hästliv
18 december 2013 12:00

”Jag önskar mig en fräsig bil”

Under de sista dagarna fram till julafton publicerar vi en serie om stjärnryttarnas önskningar inför julen och - kanske framförallt - tävlingsåret 2014. Först ut är dressyrryttaren Marina Mattsson.

”Jag önskar mig en fräsig bil”
Marina Mattsson och Cassio, som hon hoppas på stora framgångar tillsammans med. Annika Karlbom

Marina Mattsson har tagit ett flertal SM-guld på både ponny och häst och har ett antal placeringar på internationella tävlingar, NM och EM inkluderat. Marina tränar för Jan Brink och arbetar som beridare på Hannell Dressage stable. Under Ryttargalan fick hon pris som Morgondagens stjärna och Cassio blev utsedd till Morgondagens häst i dressyr.

1.Vad önskar du dig i julklapp?
– I julklapp önskar jag mig nya ridbyxor eftersom de slits ut så fort när man rider många hästar, samt ett par varma och gosiga Pikeurkoftor som man kan ha vid kalla uteritter i vinter. Min önskejulklapp är att få en ny fräsig bil.

2.Vad önskar du dig av 2014?
– Det jag önskar mig av 2014 är att ta medalj på SM och NM, samt att rida EM-final. Målet med Cassio är att debutera svår klass och att delta i Lövsta Future Challenge och självklart vill jag rida finalen i Friends Arena med Mainau eller Cassio. Det hade också varit kul att få rida U25-klasserna i Aachen.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 123 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden