Hästliv
20 december 2013 17:55

”Vill få mer internationell rutin på seniornivå”

Under de sista dagarna fram till julafton publicerar vi en serie om stjärnryttarnas önskningar inför julen och - kanske framförallt - tävlingsåret 2014. I dag är det Stephanie Holmén som berättar om sina önskningar.

”Vill få mer internationell rutin på seniornivå”
Stephanie Holmén arbetar till vardags hos paret Lisen och Peder Fredricsson på Grevlundagården.

Stephanie Holmén kom nyligen tvåa efter sin syster Nicole i Swedish Riders Trophy-finalen i Helsingborg. Tidigare har hon haft framgångar som till exempel EM-silver med det svenska young riderlaget och individuellt SM-guld.

1.Vad önskar du dig i julklapp?
– Jag önskar mig egentligen inget speciellt, är så nöjd med allt som det är men kanske lite nya hemmaridkläder, vinterskor och sådant…

2. Vad önskar du dig av 2014?
– Till 2014 önskar jag mig ett bra tävlingsår med fina resultat och mycket utveckling hos både mig och hästarna. Få mer internationell rutin på seniornivå och att vid denna tiden på året kunna titta tillbaka på året och tänka; shit vilket bra år jag har haft!

Läs om fler ryttares önskningar: 
Marina Mattsson
Linda Heed

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 123 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden