Hästliv
21 december 2013 12:01

”Jag vill rida för RGB”

Under de sista dagarna fram till julafton publicerar vi en serie om stjärnryttarnas önskningar inför julen och - kanske framförallt - tävlingsåret 2014. I dagens lucka finner vi ponnyryttaren Linn Lindeberg.

”Jag vill rida för RGB”
Linn Lindeberg och ponnyn Grace. Roland Thunholm

13-åriga Linn Lindeberg från Umeå var 2012 års Ridsport Ponny Cup-stipendiat. I samband med det bloggade hon även här på Ridsport.

1.Vad önskar du dig i julklapp?
– Jag önskar mig ett par Prestige benskydd till min häst. Och min drömjulklapp är en ridlektion för Rolf-Göran Bengtsson.

2.Vad önskar du dig av 2014?
– Min önskan inför 2014 är att jag och Memory ska kvala MsvA innan 2014 är slut.

Läs om fler ryttares önskningar: 
Marina Mattsson
Linda Heed
Stephanie Holmén

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 123 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden