Hästliv
23 december 2013 22:30

”Jag vill ta en VM-lagplats”

Under de sista dagarna fram till julafton publicerar vi en serie om stjärnryttarnas önskningar inför julen och - kanske framförallt - tävlingsåret 2014. Dagen före julafton är det dags för fälttävlanskometen Frida Andersén.

”Jag vill ta en VM-lagplats”
Frida Andersén och Herta under finalen i Svenska Cupen på Årsta Runsten i maj. Roland Thunholm

Frida Andersén, som bor och jobbar hos Sara Algotsson Ostholt i Tyskland, har gjort en riktig kometkarriär under året. Den största framgången måste räknas till EM-silver i lag på hemmaplan i år. Dessutom röstades hon fram till Årets komet av Ridsports läsare.

1.Vad önskar du dig i julklapp?
– I julklapp önskar jag mig nog allra mest att det kom ett stort paket med julmat hemifrån Sverige på posten eftersom jag stannar kvar här i Tyskland själv när alla andra åker hem och firar!

2.Vad önskar du dig av 2014?
– 2014 ser jag fram emot VM och hoppas kunna ta en plats i laget och vara med och kämpa för att rida hem ännu en svensk lagmedalj!

Läs om fler ryttares önskningar: 
Marina Mattsson
Linda Heed
Stephanie Holmén
Linn Linderberg
Anna Hassö

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 100 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 122 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden