Sverige
13 december 2013 17:21

Jerringprisvinnare till Flyinge

Det handlar inte om Rolf-Göran Bengtsson som vann Jerringpriset 2011. Han har varit på Flyinge många gånger. Denna gång kommer Lisa Nordén, Jerringprisvinnare 2012, som har en bakgrund som fälttävlansryttare.

Att både Lisa och Rolf-Göran är Jerringprisvinnare är inte deras enda gemensamma nämnare. Båda har också vunnit OS-silver, med minsta möjliga marginal från guldet.

Lisa Nordén, världsstjärna i triathlon med OS-silver och VM-guld, kommer till Flyinge den 18 januari som gästföreläsare i projektet Toppform Flyinge. Ett projekt som går ut på att öka medvetenheten om vikten av god hälsa och avsutten träning för att utvecklas som ryttare och må bra.

– Jag höll på med ridsport innan jag började med triathlon och Flyinge är en av de bästa ridsportanläggningarna i Sverige. Det ska bli superkul att få komma dit. Jag hoppas kunna inspirera eleverna och få tid att hälsa på hästarna, säger Lisa Nordén i ett pressmeddelande från Flyinge.

Alla ryttare i södra Sverige, även de som inte är Flyingeelever,  är välkomna att delta under dagen. Anmälan görs HÄR.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 100 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 122 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden