Blogg
23 december 2013 19:38

Julen är äntligen här!

Julklapparna är inhandlade, julgranen är klädd, julgodiset är färdigbakat och stallet är pyntat. Julen är äntligen här!

Senaste veckan har kretsat mest kring jul. Alltid en massa att fixa och dona med i dessa tider. Förutom  alla förberedelser har jag hunnit med en tvådagars kurs på Ale Ridsport för Kitas gymnasiums ridelever. Jag har också hunnit med att träffa mina hästägare och sponsorer för att diskutera en fortsättning hos Stall Beerbaum under 2014.

I år kommer vi fira jul precis på samma sätt som alla andra år. Enligt tradition äter vi jullunch hos mormor och morfar tillsammans med mina kusiner och övriga släktmedlemmar. Vi har julklappsutdelning och ser på Kalle Anka innan det är dags att bege sig vidare till min faster i Alingsås. Julklappsspelet är kvällens höjdpunkt och där är alla medel tillåtna. 25:e december fyller pappa år så vi tolvslaget rundar vi av julaftons kväll med tårta och champagne!

Jag vill tacka alla som har på ett eller annat sätt stöttat mig under 2013 och jag vill önska er alla en trevlig jul och ett framgångsrikt 2014.

/Linn

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 100 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 122 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden