Hoppning
23 oktober 2012 18:26

Kan inte hålla sig för skratt

- Jag kan inte hålla mig för skratt när jag rider honom, säger Rolf-Göran Bengtsson om Quintero La Sillas comeback på tävlingsarenan den gångna helgen i Odense efter nära ett år som konvalescent.

På Stall Bengtsson & Kristoffersens webb fortsätter Rolf-Göran att berätta om hästens glädje att vara tillbaka.

– Han vill helst hoppa alla hindren på en gång och benen far hit och dit. Quintero La Silla som aldrig bockar lyckades bocka två gånger när vi gått i mål och han busade mest hela rundan igenom. Han är en rutinerad häst och vet precis vad det handlar om, men det lär nog behövas några rundor innan vi är tillbaka i de större klasserna. Både hans kropp och hans mentala sida behöver komma i form. Quintero La Silla vill verkligen och var otroligt glad över att vara tillbaka på tävlingsbanan, det gick inte att ta miste på, skrattar Rolf-Göran.

– Det är såklart otroligt kul att Quintero är på väg tillbaka. Han är väldigt speciell och har varit en fantastisk tävlingspartner under många år, tillägger Rolf-Göran som gör nästa start med hingsten i Oldenburg. Därefter, och beroende på hur det går, läggs en  längre tävlingsplanering.

Läs mer

Hingstar Online

Just nu 127 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar