Sport
11 juli 2014 10:14

Erika Lickhammer blev trea

I fredagens tidshoppning blev det tysk seger när Katrin Eckermann var snabbast över de 1,45 meter höga hindren. Bästa svensk blev Erika Lickhammer med Bellinda.

Erika Lickhammer blev trea
Erika Lickhammer och Belinda blev bästa svenska ekipage och tredjeplacerade.

Dagens inledande hoppklass, Stiftelsen Falsterbo Horse Show Pris, blev, liksom igår, inte mycket av en tidshoppningsklass utan snarare en uppvärmningsklass som förberedelse för de större klasserna. Totalt blev det åtta felfria i den 30 startande stora klassen.

Tysklands Katrin Eckermann satte dock lite extra galopp i sin Olivia La Sweet och var både felfri och snabbast runt banan. Det blev också amerikanskt på pallen, Brianne Goutal/Onira kom tvåa.

Erika Lickhammer hade flyt och tog hand om tredjeplatsen med Bellinda (e Namelus R). Även Niklas Jonsson/Chipotle HH och Malin Baryard Johnsson/H&M Tornesch 1042 höll nollan och placerade sig.

Läs mer om Erika Lickhammer här.

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 100 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 122 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden