Ridsport Play
9 december 2020 17:23

Kolla klippet: Tinnes nya stjärna dansar fram

Dansande duoTävlingsstoppet innebär förmodligen extra dubbla känslor för Tinne Vilhelmson Silfvén. Samtidigt som hon har tid att rida ihop sig med sin nya GP-stjärnan, lär längtan efter tävlingar vara stor med den dansante nykomlingen. Missa inte filmklippet där det lovande ekipaget tar sig en svängom.

Kolla klippet: Tinnes nya stjärna dansar fram
Tinne och Devanto. Foto: Lövsta Stuteri/Skärmdump

Nyligen stod det klart att Tinne Vilhelmson Silfvén fått en ny stjärna i stallet genom valacken Devanto (HOLST val f-09 e De Chirico-Lorentin, uppf Holger Wesselmann), en 11-årig Grand Prix-häst som har tävlats internationellt med tyska Juliane Brunkhorst i sadeln.
– En spännande häst som passar mig bra, sa Tinne när affären var klar med hästägaren, sponsorn och arbetsgivaren Antonia Ax:son Johnson som driver Lövsta Stuteri.

Nu visar den flerfaldiga OS-ryttaren och dressyrstjärnan upp sig med sin nya häst på Instagram. Att det är en dansant herre kan du se i klippet här under.

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av Lövsta Stuteri & Seminstation (@lovstastuteri)

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 120 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden