Prylspaning
4 juni 2015 09:00

Kunglig glans i stallet

ńr du inte inbjuden till det stundande prinsbröllopet? Var inte ledsen över det, för du kan skapa lite kunglig glans hemma i stallet också med hjälp av dessa fina prylar.

Kunglig glans i stallet

Kunglig plastrongnål

Denna blingade plastrongnål passar perfekt både på tävling och till vardags när du vill vara lite extra fin. Prislappen ligger på 129 kronor hos www.stockholmshastbutik.se.


Platsa i kortegen
Ett snyggt schabrak från Protector med diskret, men ändå kunglig touch finns att köpa hos www.horsemeup.se för 419 kronor.


Guld och glitter
Paljetter och kronor passar perfekt som dekoration även på ett par benlindor. Hos www.hooks.se kan du klicka hem dem för 199 kronor.


Styr hästen snyggt
Rider du din häst på hackamore och vill piffa till vardagen lite så bör du ta en titt på detta hackamore från www.houseofcharisma.com. För 495 kronor kan du styra hästen kungligt.


Kronglans på täcket
Ett fint täcke från Glööckler med både guld och kungakronor hittar du hos www.premium- hastcenter.com. Du kan klicka hem ett eget i storlek 115-155 för 799 kronor.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 102 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden