Hoppning
30 augusti 2013 17:00

Kvalklart i Skyrup

90 ekipage försökte i fredagens 1,50-klass. 26 av dessa tog hand om biljetterna till lördagens VW Grand Prix hos Skyrup Country Club RF.

Kvalklart i Skyrup
Viveca Lundbäck och Canthara vann fredagens GP-kval över 1,50-hinder.

Det första samtliga säkert tänkte på var att rida felfritt. Sedan gällde det också att hantera tiden eftersom det var en ren tidshoppning. De elva främsta höll nollan med Viveca Lundbäck snabbast på den familjeuppfödda Canthara (sto f -oo e Cardento-Everest). Paret startar därmed sist i morgondagens VWGrand Prix.

Åtta fyrfelare fick även plats bland de 23 i prislistan och Malin Baryard Johnssons fem fel med Baltimore 1178 lär också räcka till Grand Prix eftersom varje ryttare endast får rida en häst i GP-klassens 1,50-hoppning.

Den tidshoppning över 1,40-hinder som följde på GP-kvalet vanns av Linn Widmark med Montoya G (sto f -03 e Cappucino-Finals, uppf P Svensson) 0,04 sekund före Emma Emanuelsson/David Beckham.

Fullständiga resultat
Läs även

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 118 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden