Hoppning
11 maj 2018 20:24

Svenska laget trea – Fredrik bästa svensk

LaghoppningGott och blandat, men med till andra omgången och slutligen delad tredjeplats bland nio lag. Det är Sveriges resultat i Nations Cup division 2 i dag.

Svenska laget trea – Fredrik bästa svensk
Fredrik Jönsson och Cold Play rider för Sverige. Arkivbild: Roland Thunholm

20.30 Sverige blev delad trea i fredagens Nations Cup division två. Laget tog sig vidare till andra omgången och slutade på totalt 20 fel. Bästa laginsats stod Fredrik Jönsson och Cold Play för med 0+4 fel. Jens Wickström och Enzo hade åtta fel i första omgången, men slog till med lagets andra felfria runda i omgång 2.

Frankrike tog hem segern på 12 fel, efter att ha inlett med ett helt felfritt facit i omgång 1.

15.00 Nio lag hoppar Nations Cup-tävlingen i Drammen, som är en del av division 2. Sverige har som bekant ett lag i högsta ligan som nyligen drog igång, men ska likväl hoppa mot de åtta andra lagen i Norge i snäppet lägre division.

Sveriges lag i dag består av Fredrik Jönsson/Cold Play, Jens Wickström/Enzo, Magnus Jacobson/Chewie och Viktor Melina/Atina under ledning av Ann-Catrin ”Ancan” Carlsson.

Lagklassen över två omgångar på 1,50 startar 17.00 i eftermiddag och Sverige har startnummer 1.

Start- och resultatlistor

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 114 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden