Hoppning
7 juni 2013 19:45

Malin tillbaka i laget

När hopplandslaget åker till Sopot i Polen den 13-16 juni för att vinna nya värdefulla poäng i Furusiyya FEI Nations Cup Europe div II är Malin Baryard Johnsson med i truppen för första gången i år.

– Det ska bli roligt. Vi vet inte laget än men om jag är med blir det nationshoppningsdebut för Baltimore. Jag har även med Tornesch, som är tillbaka efter avelsarbete i Holland, men han får börja med de mindre klasserna. Han får i stället huvudansvaret i Rotterdam i midsommar, berättar Malin som tävlat på många platser världen över men aldrig tidigare i Sopot.

Utöver Malin åker även Peder och Jens Fredricson, Emma Emanuelsson och Linda Heed till nästa veckas nationshoppningsmeeting i Polen.

Midsommar i holländska Rotterdam är nationshoppning i elitserien men det blev ingen extraplats för Sverige. Malin är ändå inte ensam svensk i de individuella klasserna eftersom även Peder Fredricson har plats i meetinget.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

79:- i månaden