Hoppning
3 februari 2015 16:54

Mest herrar till Bordeaux

Herr Henrik von Eckermann och herr Douglas Lindelöw är två av de herrar som dominerar startfältet till helgens världscuphoppningar i franska Bordeaux.

Mest herrar till Bordeaux
Henrik von Eckermann, här med Gotha FRH på VM 2014, har haft mycket stolpe ut hittills i världscupen och behöver poäng för chans att gå till final. Roland Thunholm

Den franska arrangören  skiljer sig en del från övriga genom att inte enbart uppge ryttarens namn i deltagarförteckningen utan även skriva herr, fru och fröken. Det finns även en annan stor skillnad eftersom världscupklassen går på lördag kväll istället för vanliga söndag eftermiddag,

Det är en ganska förnämlig startlista med sju av världsrankningens tio fämsta på plats i säsongens näst sista chans att ta poäng som kan bära till finalen i Las Vegas. Douglas Lindelöw har poäng som lär räcka till final medan Henrik von Eckermann behöver runt 30 poäng ytterligare.

SVTPlay sänder världscupen direkt lördag kl 20.25.

Anmälda ryttare
Tävlingarnas hemsida
Start- och resultatlistor
Aktuell ställning i världscupen

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 120 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden