Hoppning
28 augusti 2015 04:00

Michael Whitaker får tillökning

Michael Whitaker har fått två nya hästar i stallet. HHS Flo och Millioninmind har sedan innan internationell rutin och igår prövade de vingarna med sin nya ryttare på de fyrstjärniga St Moritz-tävlingarna.

Michael Whitaker får tillökning
Michael Whitakers Viking, här i Global Champions Tour, har fått två nya stallkompisar.

55-åriga engelsmannen Michael Whitaker, som bland annat har en hel hög EM-medaljer, håller igång på de internationella arenorna. I går provade han sina senaste tillskott på de fyrstjärniga tävlingarna i St Moritz.

Millioninmind (f -07, e Vdl Douglas-Glidawn Diamond) har tävlats flitigt av Michaels kusinbarn och elev Joseph Clayton upp till fyrstjärnig 1,55. HHS Flo (f -05, e Heritage Fortunus-Clover Hill) hoppade 1,55 förra året med Marion Huges och har i år hoppat 1,45 med Yari Mansur.
Ryttaren verkar ha tagit det lilla lugna i debuterna och det blev ett tidsfel med vardera häst. HHS Flo hade även ett riv i sin 1,45, medan Millioninmind var nolla på hinder i 1,40.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 102 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden