Hästliv
3 september 2015 14:25

Moses i vassen är Månadens bild

När Sophie Berntson fotade sin kompis Lotta Hamilton under en galopp i Skanör dök ett oväntat motiv upp i bakgrunden. Det var Skanörs svar på Moses i vassen, eller kanske snarare näcken, som solade sig i augustivärmen. Vill du också vinna en kvartalsprenumeration på Ridsport? Då ska du ladda upp din egen bild.

Moses i vassen är Månadens bild

– Det var inte alls något jag tänkte på, det bara blev så helt spontant, säger Sophie Berntson med ett gott skratt när bonusmotivet kommer på tal.

Hennes familj har hästar i den natursköna trakten kring Skanör och Falsterbo. Varvat med dotterns dressyrtävlingar står uteritt gärna på schemat.
– Att rida här är alldeles magiskt, helt fantastiskt, säger Sophie.

Den här gången var det kompisen Lotta som galopperade medan Sophie var bakom kameran. I närheten finns en nudiststrand som mannen i bakgrunden troligen besökte. Det var ryttarinnan som skickade in bilden med kommentaren:
– Så är man ute och får sig en riktigt härlig vattengalopp i Skanör, och då dyker det upp en linslus i bakgrunden, eller är det Moses? Jag vet inte vem som var lyckligaste den dagen? Ekipaget eller solbadaren?

Sophie vinner en kvartalsprenumeration på Ridsport för Månadens bild. Vill du vara med och tävla i Månadens bild kan du ladda upp en bild här och samtidigt inspireras av andra läsarbilder.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 100 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 122 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden