Hoppning
4 maj 2014 20:30

Mycket Sverige i Norge

(Uppdaterad söndag) De tvåstjärniga hoppningarna i norska Drammen är inne på sin andra vecka. Fredagens klasser gav flera svenska placeringar.

Den högsta klassen gick över 1,40-hinder, där Jens Wickström, som nia med Twiggen, var bäst av fem svenska placeringar. Övriga blågula var junioren Filip Ågren med två placeringar och ett vardera för Annie Frivold och Rebecca Hallberg Fischer som båda är young rider.

Det finns även flera svenska ryttare i prislistorna för lägre klasser.

Uppdatering
Lördagen toppade också på 1,40-höjder som då var final i den lilla guldrundan. Där missade young ridern Karin Martinsen grundomgångens maxtid med en dryg sekund men med ett tidsfel för Atonia blev det nionde plats och bäst av tre svenska placeringar.

I ett GP-kval på 1,35-höjder för juniorer var Emelie Grönberg sexa med en felfri Under Cover.

Uppdatering söndag
Söndagens Grand Prix över 1,45-höjder fick fyra svenskar i prislistan. Samtliga tyvärr med fyra fel i grundomgången och snabbast i kvartetten var young rider Rebecca Hallberg Fischer som sjua med Urco d´Hoyo.

I juniorernas Grand Prix på 1,40-hinder var Alexandra Emanuelsson och Emelie Grönberg med till omhoppning. Alexandra fortsatte felfritt och kom trea med Lederstrumpf medan Emelie rev ett hinder som femma på Under Cover.

Fullständiga resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 100 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 122 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden