Hoppning
26 maj 2014 09:50

Gabriella Young Shing Pettersson vann 1,45 i Brunflo

Carolina Määttä, Gabriella Young Shing Pettersson och Anneli Wetterström har alla vunnit på nationella hopptävlingar i helgen.

Lördagens 1,40-klassen hos Brunflo Ryttarsällskap vanns av Carolina Määttä på Maya Ray (e Quite Easy-Irco Marco) efter att ekipaget ridit den snabbaste felfria rundan i klassen som reds med bedömning A:0. I söndagens 1,45 var det Gabriella Young Shing Pettersson som glänste mest. Med Pine Creek (e Cardento-Strong Statement xx, uppf Jeanette Ågren) var hon ensam felfri i den första rundan. I winning round blev det fyra fel, något hon hade råd att kosta på sig då ingen annan var felfri i winning rounden. Närmast kom norske Sverre Smevik med fyra fel i båda omgångarna.

Hos Vaggeryd-Skillingaryd vann Anneli Wetterström 1,40-klassen på lördagen. Sex ekipage var dubbelt felfria i första rundan och winning rounden. Med Fanta van de Roshoeve (e Nagano-Poleander) var Anneli Wetterström klart snabbast med tre sekunder ner till tvåan Emma Söderberg.

Resultat Brunflo

Resultat Vaggeryd-Skillingaryd

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 100 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 122 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden