Ridsports samarbetspartners

Fira med Ridsport: Galet bra priser på utvalda produkter

Vi ökar!Coronaåret 2020 har inneburit en prövning för oss alla. Ridsport gläds därför extra mycket åt det faktum att ni blir allt fler som vill läsa oss – både i print och digitalt. Sedan årsskiftet har antalet prenumeranter ökat med 15 procent och antalet följare i sociala medier ökar stort.

Fira med Ridsport: Galet bra priser på utvalda produkter

Det firar vi genom att erbjuda extra bra erbjudande på utvalda produkter. Kika in vår Shop där alla produkter skickas fraktfritt.

Schabrak

Schabrak Hopp Protector. Tillverkade i polyester med strukturmönster, insida av super quick dry som håller hästen torr. Kantad med silverband och detalj på ena sidan med stenar. Allround mot hopp.
Från Källquist Equestrian.
Färg: Svart eller blå. Storlek: Full. Riktpris 689:-.
Ditt prenumerationspris: 398:-

 

Väst

EQ3 Spark Air Vest Säkerhetsväst
Från Back on Track. 
En CE-certifierad uppblåsbar säkerhetsväst med justerbara sidospännen för bästa komfort och med kroppsnära passform. På mindre än 0,25 sekunder är du som ryttare skyddad från nacke ner till svanskota. En patron ingår vid köp av en väst. Mer info och storleksguide www.backontrack.se
Riktpris 2995:-.
Ditt prenumerationspris: 2499:-

 

Brandboll_fri_2Brandboll, Brandkub. Från K9
Självutlösande eller kan kastas in i elden! Efter några sekunder utlöses släckningsbollen automatiskt och pulvret sprids över elden för att släcka branden eller hindra att den sprids. Om brand bryter ut då ingen är närvarande utlöses släckningsbollenautomatiskt vid kontakt med eld. Riktpris 1195:-/1395:-.
Ditt prenumerationspris: 795:-/895:-

Filt

 

Lippo Ullfilt Newmarket
Från Källquist Equestrian
Härlig och snygg filt som både värmer och andas. Till din häst eller varför inte värma dig själv på läktaren eller ha filten som en snygg inredningsdetalj i hemmet?
Storlek: 180 x 210 cm.
Färg: Newmarket gul 60% ull eller
marin/vinröd 100% ull
Riktpris 1149:-/1599:-.
Ditt prenumerationspris: 920:-/1280:-

Ridsports samarbetspartners
Hingstar Online

Just nu 122 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden