Blogg
25 juli 2014 10:49

Nicole Persson ny bloggare

Nicole Persson, hoppryttare på elitnivå, är beridare hos bröderna Ehning i Tyskland och tävlar runt om i hela Europa. Nu bloggar hon på Ridsport, häng med från början!

Hej!

Jag heter Nicole Persson och jobbar som beridare hos bröderna Ehning i Tyskland. Jag kommer från en familj där både mina föräldrar och farföräldrar jobbar med hästar. På den vägen kom mitt hästintresse. Och att det här med hästar och hoppning var något jag ville göra på heltid visste jag ganska tidigt.

Därför var det en självklarhet för mig att jag efter gynmasiet ville utomlands. När erbjudandet från Maria Gretzer kom att få åka till Ehning tvekade jag naturligtvis inte länge. Men Maria visste att det skulle bli en tuff början och jag var tvungen att lova henne att inte åka hem, inte för tidigt iallafall… Ja, så kom det.. Nu har jag varit här i nästan 6 år..

Mina dagar och veckor består av hästar och ridning och allt vad det innebär.  Jag hoppas ni tycker det är spännande att läsa om min vardag och att jag kan inspirera andra. Även om jag fortfarande är lite tveksam om hur detta ska gå…sista gången jag skrev något längre än ett sms var i skolan och även där satt jag mer och tänkte på mina hästar än vad läraren sa 🙂

/Nicole

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 122 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden