Blogg
28 februari 2012 23:56

Nu kavlar vi upp ärmarna

Vi har hårt arbete framför oss. Idag slutade vi inte förrän strax innan 19.00 eftersom vi hade kunder som var intresserade av många hästar.

Som om inte två dagar av långa timmar var nog så ska vi upp en halvtimme tidigare imorgon för att hinna fläta tre hästar, tvätta sargen i ridhuset, filma en häst och bli färdiga i stallen före kl. 8.00 – för då ska vi ha photoshoot i ridhuset.

Det var egentligen idag som hingstarna skulle fotas, men chefen förstod snabbt att det skulle vara omöjligt när kunderna blev försenade så han ringde och ombokade tack och lov. Men det blev en lång dag i alla fall och jag hann bara rida två hästar. Zalza fick jobba rejält så hon åkte på en dusch efteråt med shampo i man och svans. Min plan var i princip att jobba igenom lite programrörelser men hon var inte så lös som planerat så uppvärmningen tog lite tid och när jag väl gjort lite halvpiruetter så var klockan nästan skrittdags. Vi får fortsätta imorgon istället!

Nu ligger jag i sängen och är sovklar. Dum som jag är kollar jag in på svtplay (närmare tv kommer jag inte) och upptäcker ”Drömmen om landet” och måste såklart se klart programmet. .. Nästa helg drar det igång med Herning och vi kommer sammanlagt ha 15 hästar inblandade i kalaset om jag minns rätt. Idag gick vi igenom en inköpslista på smågrejer så som nålar. Nu saknas bara en transportplan. Vem som kör vad och när osv…

Godnatt!

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 120 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden