Hoppning
14 december 2013 07:30

Ny arena för GCT i London

London debuterade i år som värd för en deltävling i Global Champions Tour. Den penningstinna serietävlingen återkommer till London nästa år men då till en helt ny arena.

Ny arena för GCT i London
Hit kommer Global Champions Tour den 14-16 augusti 2014.

Global Champions Tour väljer, som säkert är bekant, ofta väldigt exklusiva tävlingsmiljöer. Gärna framför stora slott eller andra pampiga byggnader. Årets Londonarena var kanske inte bästa tänkbara. Det blev också en nödlösning eftersom tänkta Kensington Gardens inte godkändes av myndigheterna.

2014 blir GCT i London mer likt många övriga deltävlingar, när den tillfälliga arenan  byggs på historisk mark hos Horse Guards Parade Ground den 14-16 augusti.

BBC kommer att sända två dagar direkt och de som inte får plats bland de 4 000 åskådarna på den tillfälligt byggda läktaren kan se tävlingarna på storbildsskärm i St Jame´s Park, som är den äldsta av Londons åtta kungliga parker.

Pressmeddelande från Global Champions Tour

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 122 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden