Sverige
11 december 2012 17:02

Ny plats för Varaortens RF

Heljevad, alldeles utanför Vara tätort, kan bli ny plats för Varaortens Ryttarförening, som sökt ny bas efter att arrendeavtalet vid klubbens tidigare verksamhet gick ut i fjol.

Enligt bildningsnämndens arbetsutskott har en placering i Heljevad flera fördelar jämfört med de alternativ som diskuterats tidigare.

Den föreslagna placeringen ligger inte långt från den gamla platsen och såväl kommunen som ryttarföreningen ser fördelar med förslaget. Inte minst eftersom det finns en cykelväg i anslutning som innebär att det både går att cykla till ridskolan och rida på cykelvägen för att säkert komma ut i naturen.

Marken är dock planlagd för industri men om bildningsnämnden antar förslaget från sitt arbetsutskott kan arbetet med en planändring  börja i så god tid att arbetet med en ny ridskola inte behöver försenas skriver Nya Lidköpings-Tidningen.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 123 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden